kelopak bunga

Tuesday, 15 January 2013

Apa sahaja..!!!

Assalammualaikum semua..

Hehehhee.. sorry lma tak buat blog kan. haha.. erm xtau nak tulis pe la. haha.. erm baru dapat balik my laptop. so baru gak la nk mula balik menulis blog nie. hehe. erm korang semua sihat ke?? harap semua yer sihat la erk. hehe.. erm hari ni tak xtau nk cerita pasal apa. saje je nak tulis. sebab tengok macam kosong la pulak kan. haha. erm ni adalah blog yang pertama untuk tahun 2013.. hahaha,, konon la.. tahun 2013 ni xde lak cerita kan. hehe.. erm sebenar yer banyak je cerita. tapi rasa macam tak perlu kot nak tulis dalam blog nie, bukan ada pe2 sangat pon. haha.. erm okay la. kiter mula dengan awal tahun baru. hehe


erm tahun baru ni rasa ye cam tahun2 sebelum nie. nak kata ada azam entah la. sebab sama jer. maju terus ke hadapan. kalau ada azam nanti takut tak tertunai lak. nanti kite lak yang stress. banyak pendapat. masing - masing punye pendapat berlainan. ada yang kata kena ada azam baru kehidupan terurus. tapi bagi saya ada azam ke xde ke sama jew. kalau kiter bijak menguruskan kehidupan kite insyaallah pasti okay. kalau ada azam tapi tak tunaikan azam tuh wat pe lak.. pastu tahun depan nak foward azam tuh. sampai bila kan. haha.. erm kelakar gak bila orang tnya apa azam tahun baru nanti. rasa cam nak cakap je xde azam pon. haha. erm tp kang kena tibai lak. haha baikk cakap nak maju terus kehadapan dan capai pe sahaja yang ade..


sekurang2 yer hanya kiter je yang tahu pe yang kite inginkan. kalau orang lain tau kite kena tunaikan jugak walaupun kite tahu kite tak mampu untuk lakukan. huhhu. erm tuh pendapat saya la kan. haha. erm sambutan tahun baru pon macam biasa gak. erm sambut kt umah sambil tengok tv. haha. lagi syok dari duk terconggok kt lua sana berhimpit2 bagai panas lagi wat pe. haha. lebih baik duk rumah sambut dengan tenang. tengok genting lagi.hahaha.. lagi bagus. hihihi.. tak de sesak dan hadapi kesesakan lalu lintas dan ditangkap oleh polis. haha. tuh yang penting tuh. haha..

sambut kat umah main bunga api lagi best. haha. erm tahun baru 2013 ni saya harap dapat kehidupan yang lebih baik. segala kenangan 2012 ditinggalkan dan bina kenangan baru di tahun 2013.. harap macam tuh la. n mudah2an dapat jodoh yang baik jugakk. hehehe.. mesti selit gak tuh. hehehe.. mudah2an segala berjalan dengan lancar. amin. okay la..nanti masuk topik baru lak. hahaha..dah poning nie.. kang melalut lakk.hahaha.bye2 korang..


wassalam..
luv n hug..


No comments: