kelopak bunga

Thursday, 18 July 2013

BULAN RAMADHAN..!!!!

Assalammualaikum...

Hai.. lama tak tulis kan.. huhuhu. hurm tak ada story sangat la nak citer pon.. huhu. erm kali ni mungkin ada la sikit.. huhuhu.. erm dah setahun saya bekerja.. alhamdulillah kali ni masih lagi boleh bertahan.. tapi tuh la ada jugak plan nk cari kerja lain jugak. tapi malas nak pergi tempat yang sibuk. sebab da biasa tempat yang sesak.. hurm kali ni ramadahan datang lagi. alhamdulillah masih berkesempatan menyambut bulan ini. erm kali ni perubahan banyak sangat. alhamdulillah. mungkin disebabkan kematangan makin meningkat kot.. hahhaa.. padahal tak nak cakap umur makin meningkat. hehehe.. erm almaklumla usia makin naik kan.. maka kena grow up la.. tak boleh dah nk jadi macam zaman2 remaja purba dulu. banyak yang mengajar diri ini.

alhamdulillah rezeki makin limpah.. alhamdulillah walau tak banyak tapi alhamdulillah. hurm cuma hajat belum lagi dikecapi untuk diri sendiri.. wahhh.. hajat kot.. erm inshaa allah la kot. ada juga suatu hari. cuma belum jumpa kot. erm macam nak jumpa kan kalau sendiri yang tak nak cari kan. erm mudah2an berjalan dengan lancar kot. huhu. hurm tahun ni puasa rasa kurang impak la. mungkin terlalu awal kot.. hahaha.. perasan nak meriah sajer. tapi ramadhan kali ni rasa sangat berpuas hati dengan diri sendiri. tak macam sebelum2 ni.

ramadhan kali ni kami banyak berjimat dan sentiasa bersama ketika berbuka. alhamdulillah diberi kesempatan untuk bersama keluarga. hurm sebenar yer dah tak tau nak cite pe.. bukan yer ape. ada je cerita. tapi takut lari dari tajuk. haha. erm hari ni da 9 ramadhan. wahh cepat jugak masa berlalu kan. hurm hari ni sahaja dah 9 ramadhan. tgl 21 hari lagi kiter sebagai umat islam berpuasa. mudah2an diberi kesempatan lagi untuk menghabiskan bulan ramadhan bersama keluarga dan dapat menyambut raya bersama mereka.. mudah2an. amin..

oooo yer.. semasa umat islam sedang sibuk melakukan ibadah puasa, saya ada dapat 2 berita gembira.. nanti saya akan ceritakan next episode yer.. haha. okaylah sampai sni je kot.. weee.. nnt kiter story lagi yer..hihi..


No comments: